logo
 • logo
 • logo
 • logo

Κατασκευή eshop


Κατασκευή e-shop στα μέτρα σας

Τα e-shop είναι αυτό ακριβώς που χαρακτηρίζει την σημερινή εποχή του εμπορίου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα eshop προσελκύουν πλέον χιλιάδες Έλληνες πανελλαδικά για τις online αγορές τους, ενώ προωθούν το marketing της επιχείρησης και σε τοπικό βαθμό.

Στην Enterlogic αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση ecommerce sites με κύρια χαρακτηριστικά την υψηλή αισθητική, χρηστικότητα & ευχρηστία του επισκέπτη με απώτερο σκοπό την αύξηση των πωλήσεων και την αναγνωσιμότητα της επιχείρησης.

Tα κύρια χαρακτηρηστικά αλλά και οι προηγμένες εφαρμογές online marketing που εφαρμόζουμε για την κατασκευή δυναμικών eshop που οδηγούν τον επισκέπτη σε πελάτη είναι:

Μοναδικό εξατομικευμένο εικαστικό

Ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός, όπως και οι ανάγκες του. Σχεδιάζουμε το δικό σας ξεχωριστό εικαστικό για το eshop σας ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης σας με σκοπό να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Δεν αλλάζουμε απλά χρώματα δημιουργούμε από το μηδέν και λαμβάνουμε την έγκριση σας  πριν υλοποιηθεί σε δυναμικό σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

Δυναμικό Φιλτράρισμα Προιόντων

Πολλαπλά φίλτρα AJAX κάνουν την αναζήτηση προϊόντων με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους (π.χ. χρώμα, μέγεθος, κατασκευαστή, εύρος τιμής). Έτσι, η αναζήτηση γίνεται παιχνίδι για τον επισκέπτη.

Για παράδειγμα, πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να βρεί με τρία κλικ ένα ρούχο χρώματος μπλε, μέγεθος XL με ένα εύρος τιμής 10€ έως 40€.

 

Usability test  & Visitor Tracking

To feedback των πραγματικών επισκεπτών, αλλά και των πελατών σας, είναι πολύ βασικός παράγοντας για την βελτιστοποίηση των πωλήσεων σας (Conversion Rate).

Στην Enterlogic το πάμε ένα βήμα παραπάνω από τη απλή χρήση τρίτων δοκιμαστών για την διενέργεια δοκιμών φιλικότητας και ευχρηστίας.

Με την εφαρμογή visitor tracking , μπορείτε πλέον να παρακολουθήσετε live τις κινήσεις του πραγματικού επισκέπτη στο site σας και την καταγραφή των κινήσεων αυτών σε video. Mε γνώμονα αυτές τις πληροφορίες και τον συνδυασμό της πληροφορίας από το Google analytics και το conversion optimizer, μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε ακόμη περισσότερο το eshop σας, κάνοντας το ακόμη ποιο φιλικό και εύχρηστο για τους επισκέπτες. Με αυτό τον τρόπο αυξάνουμε τις πωλήσεις και μειώνουμε το ποσοστό εγκατάλειψης της αγοράς.

 

Ολοκλήρωση αγορών χωρίς εγγραφή ή σύνδεση μέσω Social Media

Oι έρευνες του αγοραστικού κοινού μας δείχνουν, πως μέρος των επισκεπτών προτιμούν να ολοκληρώνουν τις αγορές τους χωρίς εγγραφή ή με σύνδεση social media, όπως το Facebook, το Twitter, αλλά και το Google.

Mε αυτό τον τρόπο, ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει ταχύτερα και ευκολότερα την παραγγελία του, αυξάνοντας έτσι το conversion των πωλήσεων.

Στην Enterlogic πέρα από τη διασύνδεση εγγραφής μέσω social media (που αναφέραμε πιο πάνω), έχουμε τη δυνατότητα να προτρέψουμε τον επισκέπτη να διαμοιράσει την αγορά του με δέλεαρ μία μικρή έκπτωση ή ένα εκπτωτικό κουπόνι για την επόμενη αγορά.

 

Κατασκευή eshop & SEO

Για την αύξηση των επισκεπτών σε ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου, απαιτείται μια online marketing στρατηγική, η οποία θα βελτιώσει τις θέσεις σας στο Google και έτσι θα σας φέρει περισσότερους ενδιαφερόμενους.

Στην Enterlogic παραδίδουμε eshop βελτιστοποιημένα για τις μηχανές αναζήτησης (seo friendly). Μέσω της πολύχρονης εμπειρίας πάνω στην προώθηση ιστοσελίδων, έχουμε καταφέρει να φτάσουμε αρκετούς πελάτες μας στις πρώτες θέσεις του Google, για λέξεις κλειδιά με υψηλό ανταγωνισμό. Με τη συνεργασία μαζί μας, είναι ΒΕΒΑΙΟ πως μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα σας και να αυξήσουμε τις θέσεις της κατάταξης σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε περισσότερες πληροφορίες

 

Εκπτωτικά σενάρια και προσφορές

To ηλεκτρονικό εμπόριο οσο γίνεται ποιο διαδεμένο δημιουργούνται ανάγκες για συγχρονες τεχνικές marketing που αυξάνουν κατά πολύ την ολοκλήρωση αγοράς των επισκεπτών.

Στην Enterlogic καλύπτουμε αυτήην την ανάγκη χρησιμοποιώντας κάποιες ή όλες από τις παρακάτω μεθόδους & εκπτωτικά σενάρια:

 • Αυτόματη εμφάνιση & προσθήκη εκπτωτικού κουπονιού π.χ 5% όταν ο επισκέπτης προσθέσει στο καλάθι συγκεκριμένο αριθμό προιόντων ή ξεπεράσει συγκεκριμένο ποσό που εχουμε ορίσει εμείς
 • Εμφάνιση έκπτωσης π.χ 10% αν με συγκεκριμένη αγορά προσθέσει παρελκόμενο αντικέιμενο π.χ με αγορά tablet εκπτωση 10% στις θήκες tablet
 • Eμφάνιση προσφοράς με αντίστροφη μέτρηση (αντίστοιχα με site προσφορών) για συγκεκριμένο προιόν με σχετικό εικαστικό
 • Εμφάνιση popup για εγγραφή στο newsletter με δέλεαρ έναένα εκπτωτικό κουπόνι για επόμενη αγορά

 

Affiliate promotion

To affiliate marketing είναι ένας νέος τρόπος προώθησης των προιόντων της επιχείρησης σας με βασικά πλεονεκτήματα:

 • Προωθήση των προϊόντων & υπηρεσιών σας με μηδενικό οικονομικό ρίσκο
 • Αυξήση της βάση χρηστών σας  & συμμετοχές σε διαγωνισμούς σε κόστος που εσείς ορίζετε
 • Πληρωμή μόνο για τα έγκυρα, επιβεβαιωμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα

Στην Enterlogic με την μεγάλη εμπειρία μας  και τη συνεργασία μας με όλα τα Ελληνικά
Affiliate agencies αλλά και πολλά του εξωτερικού έχουμε την τεχνογνωσία να σας καθοδηγήσουμε στην εφαρμογή της σωστής affiliate marketing στρατηγικής.

 

Ταχύτερη φόρτωση ιστοσελίδας

Σχετικές έρευνες σε ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το amazon.co.uk μας έχουν δείξει πως μια καθυστέρηση φόρτωσης της ιστοσελίδας κατά 1 δευτερόλεπτο δημιουργεί πτώση του ποσοστού μετατροπής από επισκέπτη σε πελάτη κατά 7%. Επίσης έχει παρατηρηθεί πως αυτή η καθυστέρηση οδηγεί σε 11% πτώση σε θεάσεις και 17% μείωση της ικανοποίησης των πελατών.

Από τα παραπάνω αντιλαμβανόμαστε πως η αύξηση της ταχύτητας φόρτωσης της ιστοσελίδας είναι σημαντικό στοιχείο ώστε να έχουμε βέλτιστο conversion.
Για να εχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα η διαδικασία του conversion optimization χωρίζεται σε 3 τμήματα

 • Front end optimization
  Βελτιστοποιούμε τον html κώδικα της σελίδα για μικρότερο μέγεθος και χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνικές minification, για τη δημιουργία μικρότερων αρχείων.
 • Βαckend optimization
  Χρησιμοποιούμε caching τεχνικές (προσωρινή αποθήκευση στην μνήμη) για ταχύτερη απόκριση
 • Server optimization , ταχύτατη & αξιόπιστη φιλοξενία
  Φιλοξενούμε τις σελίδες σας σε βελτιστοποιημένους server μας όπου εξειδικευμένοι τεχνικοί με πολυετή εμπειρία παρακολουθούν τους server 24/7 και παρεμβαίνουν σε περίπτωση προβλήματος άμεσα.

 

Custom development

Στην Εnterlogic δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα εμπορικά template και η ανάπτυξη οποιασδήποτε λειτουργικότητας δεν μας τρομάζει, άλλα μας δημιουργεί νέα κίνητρα. Η ομάδας μας απαρτίζεται από Eλληνες developers όπου η υλοποίηση νέων εφαρμογών είναι πρόκληση. Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας, μας αρέσουν τα δύσκολα, δοκιμάστε μας.

 

Προσαρμογή στα Ελληνικά δεδομένα

Το eshop που παραδίδει η Enterlogic είναι φυσικά μεταφρασμένο στα Ελληνικά και έχουμε συμπεριλάβει όλα τα βασικά τμήματα για την ολοκλήρωση παραγγελίας όπως:

 • Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας- διασύνδεση με τις περισσόετερες Ελληνικές τράπεζες & viva payment όπως και δυνατότητα δόσεων
 • Δυνατότητα χρεώσιμης αντικαταβολής & δυνατότητα δωρεάν αντικαταβολής μετά από κάποιο ποσό
 • Εκπτωτικά group πελατών
 • Υπολογισμός κόστους μεταφορικών
 • Εκπτωτικά κουπόνια
 • Μαζική αλλαγή τιμών
 • Προβολή σχετικών  προιόντων
 • Σχολιασμός Πελατών – Αξιολόγηση

Τα e-shop είναι αυτό ακριβώς που χαρακτηρίζει την σημερινή εποχή του εμπορίου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα eshop προσελκύουν πλέον χιλιάδες Έλληνες για τις online αγορές τους, ενώ προωθούν το marketing της επιχείρησης και σε τοπικό βαθμό.
Εκτός από ένα σημαντικό εργαλείο λοιπόν, το e shop είναι και η καλύτερη μέθοδος για την πώληση προϊόντων online.

Οφέλη

Η αυξανόμενη τάση των online αγορών, αύξησε τη ζήτηση σε κατασκευή eshop και πλέον τώρα είναι εύκολο και οικονομικό να φτιάξετε το διαδικτυακό κατάστημα σας. Τα eshop είναι βολικά, αφού έτσι μπορείτε να προσεγγίσετε πιο εύκολα τους πελάτες σας και να στοχεύσετε σε διαφορετικά μήκη και πλάτη του κόσμου. Με λίγα λόγια, μπορείτε να πουλάτε πλέον άμεσα προϊόντα και σε άλλες χώρες εκτός Ελλάδας.

Η κατασκευή e shop δίνει τη δυνατότητα σε εσάς να παρουσιάσετε οικονομικά προϊόντα στους πελάτες σας. Πριν όμως βάλετε κάποια προσφορά στο e shop σας, καλό θα ήταν να κάνετε μία έρευνα αγοράς για να δείτε που κυμαίνονται οι ανταγωνιστές σας.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Τα eshop κοστίζουν πολύ λιγότερα χρήματα όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών, την προώθηση τους, ενώ παρέχουν μία τεράστια βάση στατιστικών και πληροφοριών προς εσάς.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους ίσως είναι ότι δεν χρειάζεται να φτιάξετε καταστήματα στην κάθε πόλη που απευθύνεστε και κατ’ επέκταση μπορείτε να μειώσετε με λίγα λόγια τα έξοδα που θα χρειαζόσασταν για να πληρώστε το ρεύμα, το κατάστημα, καθώς επίσης και τα μεταφορικά για τα προϊόντα σας.

Με τα eshop σας δίνεται η δυνατότητα να χτίσετε μία ισχυρή διαδικτυακή παρουσία. Το Internet σας δίνει αυτή την ευκαιρία να αγοράσετε αυτό που θέλετε ή αυτό που χρειάζεστε όπου και αν βρίσκεστε.

Με την κατασκευή eshop σας δίνεται η δυνατότητα να γίνεται ανταγωνιστικός στην αγορά και να φτιάξετε μία επικερδής επιχείρηση με χαμηλό κόστος και χαμηλό ρίσκο.

Για να μάθετε πώς να κατασκευάστε το eshop σας, μπορείτε να απευθυνθείτε σε μία επαγγελματική εταιρία κατασκευής eshop όπως την Enter Logic. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε ένα email μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσετε με κάποιον αντιπρόσωπο μας μέσω Live chat ή τηλεφωνικά.